Diensten

Uw Garagist voor:

Reparatie alle merken auto's

Regelmatig je auto onderhouden is heel belangrijk. Door je auto te onderhouden kun je problemen voorkomen voordat ze gebeuren zodat je veilig blijft en de auto zijn waarde blijft behouden. Niet alleen dat, maar je kan je auto ook nog beschadigen wanneer je versleten onderdelen niet vervangt. Wij repareren elk type auto van welk merk dan ook.

Neem nu contact op met garage Duman.

APK

De APK is wettelijk verplicht om de verkeersveiligheid te bevorderen en staat los van het standaard auto-onderhoud. Moet uw auto weer gekeurd worden?

Neem dan contact op met garage Duman!

Schadeherstel

Schade is nooit leuk. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een goede oplossing voor uw probleem. Van een deuk, kras of ster tot een grote autoschade die gerepareerd moet worden, wij doen er alles aan om u weer zo snel mogelijk de weg op te helpen. Wij nemen u een hoop zorgen uit handen in deze vervelende situatie!

Neem nu contact op met garage Duman.

Ook uw Garagist voor:

Banden

Wij zorgen ervoor dat uw wielen weer kaarsrecht op de weg liggen. Wij wisselen ook met plezier uw winter en zomerbanden om, zodat u ieder seizoen de beste wegligging heeft. Nieuwe banden nodig?

Neem contact op met Garage Duman.

Licht en Elektronica

Problemen met licht of elektronica in de auto? Garage Duman speurt het probleem voor uw op en lost het op.

Neem contact op met Garage Duman.

Inlaat & Roetfilter reiniging

Een verstopt roetfilter reinigen? Zit de motor in de noodloop? Garage Duman reinigt uw laat & Roetfilter. Veilig en professioneel.

Neem contact op met Garage Duman.